Hur fungerar progressiva jackpottar?

Progressiva jackpottar är som vanliga jackpottar, med den skillnaden att vinsten ökar för varje gång någon spelar spelet utan att vinna. Det finns olika typer av progressiva jackpottar. De flesta är kopplade till ett specifikt spel, till exempel slots eller videopoker, medan andra är en del av ett större system där flera olika spel bidrar till jackpotten.

Olika typer av progressiva jackpottar

Det finns olika typer av progressiva jackpottar, men den vanligaste är en så kallad ‘stand alone’-jackpott. Detta innebär att jackpottens storlek bara ökar när en person spelar på just det specifika spelet. Det finns även så kallade ‘networked’-jackpottar, där flera olika spel är kopplade till samma jackpot. Detta innebär att jackpottens storlek ökar mycket snabbare, och kan därför bli mycket större än en ‘stand alone’-jackpott.

Chans till enorma vinster

Fördelarna med progressiva jackpottar är att de kan ge vinster på flera miljoner kronor, och ibland även mer. Detta är mycket högre än vad man kan vinna på vanliga spel. Dessutom är det alltid spännande att följa med i hur stor jackpotten blir. Du kan kolla här om du vill se exempel på spel med progressiva jackpotts. Det är dock viktigt att du kommer ihåg att spela ansvarsfull och för att ha kul.

Related Images